POVESTEA NOASTRĂ, POVESTEA TRICOURILOR LOUD

POVESTEA NOASTRĂ, POVESTEA TRICOURILOR LOUD

Cine este echipa LOUD

Noi suntem Marian și Georgiana.
Marian se ocupă de partea creativă – ”găsirea” mesajelor și transpunerea lor în format digital. Cam tot ce ține de design, parte artistică, dar și marketing, fotografie și editare video filmulețe de prezentare.

Georgiana se ocupă de evidența contabilă, de relația cu clienții și cu furnizorii de produse.

Cum a apărut conceptul LOUD

Loud a fost creat în perioade tulburi, atunci când pandemia a început să guverneze omenirea. Pentru a ne ține mintea sănătoasă ne-am îndreptat spre documentare și spre citit, în general. Am fost inspirați de oameni minunați ca: Tonny Robbins, Dr. Joe Dispenza, Napoleon Hill, Robin Sharma.
Asfel am ales să ne susținem cu demnitate punctul de vedere, sincer și direct. De aici și sloganul brandului nostru - Have a voice!
Tot în pandemie am învățat aproape întreaga suită de la Adobe pentru a-mi ține mintea ocupată. De asemenea am studiat noțiuni de caligrafie și design.

De ce tricouri cu mesaje motivaționale și inspiraționale?

În aceeași perioadă am început să pictez pereții cu mesaje care să mă ajute să mă focusez pe partea pozitivă a lucrurilor. Ba chiar m-am gândit că aș putea face treaba asta și pentru alți oameni aflați în situații asemănătoare. Oameni care au nevoie de un mic ajutor sau măcar de un mic imbold.
Dar oare câți pereți aș putea picta?! Cred că nu aș ajunge în prea multe case.
Așa a venit firesc revelația... Cum ar fi să purtăm în permanență ceva cu noi care ne aducă aminte, atât nouă, cât și celorlalți de lângă noi, de lucrurile care ar trebui sa conteze cu adevărat?! Să ne aducă aminte de aaceia care ne dorim să devenim. De calitățile pe care le avem și pe care uităm mereu să le apreciem. De obiectivele personale. Sau pur și simplu să ne amintim ca avem nevoie sa zâmbim mai mult.

Calitatea produselor LOUD

Am ales să vindem produse din cea mai bună calitate posibilă. Hanoracele sunt realizate din bumbac extremde de fin la atingere, ce provine din culturi sustenabile de bumbac. Tricourile provin din 100% bumbac ecologic și la fel, din producție sustenabilă.
Deci vorbim despre calitate premium a tricourilor, bluzelor și hanoracelor. Imprimările se realizează folosind materiale din cea mai bună calitate, cu rezistență îndelungată la spălări repetate, dacă se vor respecta instrucțiunile de folosire de pe etichetă.
Produsele folosite la ambalare sunt din materiale biodegradabile sau reciclabile, inclusiv plicul de curierat.
Hanoracele, bluzele și tricourile noastre prezintă etichete printate la baza gîtului cu instrucțiuni de întreținere în limba română. De asemenea coletul înseamnă ambalare în hârtie de mătase, cutie de carton inscripționată cu logo LOUD și plic de curierat biodegradabil. Totul este gândit pentru a fi cadoul perfect pentru cele mai pretențioase gusturi.
Ne dorim sa ajungem să putem asigura cele mai bune servicii posibile pentru clienții noștri și să ne întâlnim cât mai des cu așteptările lor.
Mulțumim tuturor celor care și-au făcut timp să citească întreaga postare.

Va urăm să aveți puterea de a visa în continuare!

Cu drag,
Echipa Loud Design,
Marian și Georgiana

3 comentarii

Dragilor, ati reusit sa transformati ideea mea nastrusnica intr-o surpriza senzationala de Craciun, pentru toata familia mea. Tricourile si hanoracele sunt impecabile, atat din punct de vedere al calitatii, cat si al realizarii. Detaliile clar fac diferenta. Le-am purtat cu mare drag si am povestit tuturor cum au luat nastere. Va asigur ca vor calatori cu noi peste tot prin lume :). Keep up (and LOUD) the good work 👍

raluca finta

Draga Marian si Georgiana , felicitari pentru site ul deosebit ! Va urez mult succes si abia astept sa port ceva semnificativ de la voi ! 🌺

Denisa Doss

Felicitari dragilor, sunt convinsa ca veți livra aceeași calitate cu care suntem obișnuiți deja. Noi singur vom deveni clienții voștri!🤗

Nicole

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.