POVESTEA NOASTRĂ, POVESTEA TRICOURILOR LOUD

POVESTEA NOASTRĂ, POVESTEA TRICOURILOR LOUD

CINE SUNTEM

Eu sunt Marian și m-am gândit să vă povestesc cum a luat înființare acest proiect.

Puțini știu ca business-ul meu de bază este fotografia și fac acest lucru de 15 ani.

Fotografiez evenimente private și nu numai, dintr-o alta perspectivă. 

Adică surprind instantanee fără sa aranjez cadrele. Dacă sunteți curioși, aici aveți adresa site-ului meu de fotografie.

TOTUL ESTE TRECĂTOR

Exact atunci cand credeam ca nimic nu mi se putea întampla pentru ca aveam o meserie în care mă consideram expert și aveam notorietate atât în țară cât și în străinătate, a venit anul 2019.

PRIMUL MEU BRAKEDOWN MAJOR

Dar a venit cu un divorț surpriză și la nici 4 luni de zile s-a declanșat în lume pandemia. Astfel ca în 2020 am fost închis în casa cu cei doi copii, fără a fi lăsat să muncesc și implicit fără a mai avea vreun venit.

Toate acestea pe fondul unei căderi mentale fără precedent.

RENAȘTEREA

După o scurtă introspecție, mi-am dat seama ca nu am timp de depresie și trebuie să fac orice pentru a depăși din acea situație. Așa că prioritatea nr. 1 a devenit cititul pentru a ieși din letargie. 

Am început sa studiez caligrafia și am învățat întreaga suită de aplicații de la Adobe.

CURIOZITATEA

Însă în fiecare moment liber am început să sap în spatele a tot ceea ce vedeam ca se întâmplă în lume. Neavând televizor în casă de vreo 15 ani, sursele mele au fost cu totul altele în afara Mainstream Media. 

Vedeam deja cenzura instituită pe toate marile platforme de social media, dar și pe motoarele de căutare de mare notorietate. În scurt timp am descoperit sursele de care aveam nevoie și nu mi-a luat mult timp ca să îmi dau seama de care parte a baricadei voi alege sa stau. 

Descoperind dedesubturile evenimentelor, am prins greață instant față de stat și instituțiile sale, față de întreg sistemul la nivel mondial.

IDEEA DE A CREA LOUD A VENIT NATURAL

M-am întrebat cum îmi pot exprima poziția astfel încât să am un impact cât mai mare. 

Și așa a apărut ideea mesajelor pe tricouri. 

Însă cel mai greu a fost sa dus totul de la idee la fapte.

MUNCA DIN SPATELE IDEII ”LOUD”

În 2021 evenimentele publice au început să reapară timid și tot ceea ce am realizat a fost să supraviețuim în viața de zi cu zi. 

Alături de fotografierea evenimentelor am început sa creez logo-uri și semnături in Illustrator. 

Am creat meniuri pentru restaurante în InDesign. 

Am făcut fotografie de produs încropind un mic studio. 

Cu banii rămași am creat o firmă nouă – LOUD. 

Mi-am creat singur LOGO-ul și am gândit sloganul astfel încât să se potrivească sufletului și misiunii mele. Am ales ca acesta să fie Have a voice!

Mi-am făcut un plan referitor la care va fi nișa noastră, profilul clientul nostru, cum vor arata produsele, care va fi calitatea acestora, cum vor fi ambalate.

Știam ca totul trebuie sa fie premium și am găsit furnizorul de materiale care avea sa îmi și transforme gândurile în realitate. Am creat primele mesaje pe tricouri și i-am dat bice.

IDEEA INIȚIALĂ A EȘUAT

După un an de caznă mi-am dat seama ca nu am niciun control asupra producției, că hanoracele și tricourile ajungeau scămoșate si șifonate la clienți, și nu aveam posibilitatea de a crea filmulețe de promovare pentru ca nu aveam acces la atelierul acelei firme.

În 2022 lucrurile au revenit la normal referitor la fotografie și tot ceea ce am câștigat peste strictul necesar am investit în aparatură pentru a-mi pune în practica propriile idei. 

Desigur, nu as fi putut realiza acest lucru fără sprijin moral, dar și financiar, din partea iubitei mele - Georgiana.

MI-AM DORIT CA TOTUL SĂ FIE PREMIUM

Între timp a apărut pe piață printul DTF – Direct to Film - cea mai rezistentă metodă de print, cu culori extrem de vii și realistice, dar și detalii incredibile. 

Am găsit furnizorul potrivit pentru mine si-am început să creez printuri policrome, nu doar mesaje text.

CUM A INTRAT RADU ÎN LOUD

În 2023 am muncit enorm să-mi fac brandul cunoscut și mi-am dat seama ca aveam nevoie de mai mult ajutor pentru a răzbate. 

Devenisem ”omul orchestră”. Cream ideile și le puneam în practică tehnic, cream fotografiile de produs și populam site-ul cu imagini, filmam în timp ce printam tricourile și hanoracele, montam acele filme, cream poveștile care le însoțeau și le postam zilnic pe toate canalele social media disponibile.

Atunci când mi-am dat seama că nu mai pot să o duc așa pentru mult timp, am pus un anunț pe Facebook, în care menționam că am nevoie de un partener de afacere care să se priceapă la tot ceea ce înseamnă social media și promovare.

Așa a apărut lângă mine Radu, pe care îl veți cunoaște cât de curând.

Ne-am așezat la masă și am ajuns la concluzia că pentru a ajunge la cât mai mulți oameni este nevoie să promovăm lucruri pozitive în detrimentul disprețului față de sistem.

DE CE SĂ SPRIJINI LOUD

Următorul pas, la care deja lucrăm, este de a crea vizibilitate și în afara țării. 

Astfel că vor apărea conturi în limba engleză de care se va ocupa Radu. 

Dar lucrul cel mai fain este că dorim să creăm în viitorul apropiat o mișcare LOUD. Într-un sistem care-și dovedește din ce în ce mai des incapacitatea și disfuncționalitatea, noi vrem să trezim oamenii la simțire și acțiune pentru a face o schimbare. O schimbare în bine.

Vrem să facem asta prin promovarea bunului simț, a frumosului, a sensului și a întrajutorării. 

Este timpul ca oamenii să lase competițiile născute din frică și să înceapă colaborările izvorâte din admirație. 

Vino alături de noi și susține-ne pentru un scop mult deasupra noastră ca indivizi. Vom crește împreună și vei investi într-un viitor mai bun.

Vrem ca în cel mai scurt timp să devenim o voce importantă, sa reunim oameni de valoare și creăm valoare, să împărtășim, să dăruim.

Așa că nu ezita să dai un follow sau un like, chiar dacă efortul de a cumpăra din produsele noastre este prea mare pentru tine. 

Pentru noi înseamnă un sprijin important pentru că doar așa ne vom face vocea auzită și promitem să întoarcem gestul în viitor.

Urmărește-ne în continuare și vei afla cât de curând noutăți despre mișcarea LOUD. 

Have a Voice!

 

Înapoi la blog

3 comentarii

Dragilor, ati reusit sa transformati ideea mea nastrusnica intr-o surpriza senzationala de Craciun, pentru toata familia mea. Tricourile si hanoracele sunt impecabile, atat din punct de vedere al calitatii, cat si al realizarii. Detaliile clar fac diferenta. Le-am purtat cu mare drag si am povestit tuturor cum au luat nastere. Va asigur ca vor calatori cu noi peste tot prin lume :). Keep up (and LOUD) the good work 👍

raluca finta

Draga Marian si Georgiana , felicitari pentru site ul deosebit ! Va urez mult succes si abia astept sa port ceva semnificativ de la voi ! 🌺

Denisa Doss

Felicitari dragilor, sunt convinsa ca veți livra aceeași calitate cu care suntem obișnuiți deja. Noi singur vom deveni clienții voștri!🤗

Nicole

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.