PENTRU CA DETALIILE CONTEAZA

PENTRU CA DETALIILE CONTEAZA

Servicii Premium

Poate ca pentru mine nu am achizitionat intotdeauna doar bunuri premium. Dar stiu ca atunci cand am facut un serviciu cuiva am incercat sa-l ofer la nivel premium. Sau daca am vandut ceva cuiva, acea persoana a trebuit sa simta ca a primit mai mult decat a oferit in schimb.De aceea am hotarat ca tot ce vom vinde sub marca LOUD sa fie PREMIUM.

Textile si materiale Premium

De asemenea, firma care inscriptioneaza, impacheteaza si livreaza hainele pentru LOUD este poate cea mai buna de pe piata. Foloseste cerneluri ecologice prietenoase cu noi si cu mediul. Foliile termice sunt de cea mai buna calitate posibila pentru a rezista la spalat in timp.

Materialele textile sunt premium, iar firma producatoare este unul dintre liderii mondiali de pe piata textilelor obtinute din bumbac ecologic produs sustenabil.

Feedback Premium

Imi doresc ca feedback-ul si relatia cu cei care achizitioneaza produsele noastre sa fie la cel mai inalt nivel. Probabil ca erori se vor produce, dar nu cred sa fie ceva vreodata ce nu poate fi rezolvat. Asa ca inainte de a da un review negativ, mi-ar placea sa stam de vorba si sa aflam despre ce este vorba. Mai ales ca nu noi, Georgiana si Marian printam articolele.

Rolurile noastre

Marian, cel care va scrie mereu, se ocupa de partea de creatie si promovare. Georgiana se ocupa de partea de evidenta contabila si relatia cu firma ce printeaza articolele noastre.

Servicii Print on Demand

Legat de productie si livrare, fiind vorba de o afacere PRINT ON DEMAND, asta inseamna ca nu vom lucra cu produse pe stoc. Totul se va printa la cerere, strict pe baza comenzilor primite. Termenul de livrare va fi de 3, maxim 5 zile. Sper ca pretul platit si timpul de asteptare sa merite pentru voi.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.