TRICOU "NATURAL BORN WINNER"

TRICOU "NATURAL BORN WINNER"

De unde a venit inspiratia pentru tricoul "Natural Born Winner"

Asa cum spuneam si in postarile anterioare, mesajele create si transpuse pe tricouri vin din cartile pe care le-am citit, uneori sub forma de revelatie sau din propria mea experienta. Alteori mesajele iau forma ascultand versurile pieselor preferate. Pentru ca muzica mi-a fost aproape si la bine si la rau, intreaga viata.

Sunt zile in care ma relaxez cu un film bun, iar inspiratia nu intarzie sa apara.
De data aceasta mesajul mi-a venit facand o asociere cu un film mai vechi, dar incredibil de bun. Este vorba de "Natural Born Killers". Aparitia sa in anul 1994 si-a lasat amprenta in mintea mea dar si a criticilor de film. A fost un film extrem de controversat care si-a castigat niste o nota bunicica pe IMDB - 7.2, insa lipsit de aprecierile pozitive ale criticilor de pe Rotten Tomatoes, desi publicul l-a apreciat si aici.

Despre filmul Natural Born Killer

Filmul este socant, probabil de aceea a si lasat urme in memoria mea. Nu e genul din care sa scoti un mesaj motivational pentru cineva. E plin de violenta, e socant, dar nu voi deconspira povestea sa. Dar va pot spune ca joaca doi actori fantastici: Woody Harrelson si Juliette Lewis. Exceptand faptul ca nu mai tin minte aparitia in alte roluri a doi super actori - Robert Downey Jr. si Tommy Lee Jones, regia este semnata de Oliver Stone, iar povestea filmului este scrisa de nimeni altul decat Quentin Tarantino. Deci cat de slab ar putea fi filmul?! 🙂

Ideea este ca titlul filmului mi-a ramas inca in memorie, trecand numai 28 ani. 28 ani de cand am vazut acest film!!! ... !!! ... Asa realizez ca nu mai sunt chiar un pustan...

Drumul firesc pana la Natural Born Winner

Anyway, daca tot m-a urmarit acest titlu un car de vreme, mi-am zis ca ar fi interesant sa-l transform in altceva. Primul mesaj creat a fost NATURAL BORN SINNER. Se potrivea oarecum cu un concept kinky pt mine (si probabil va aparea intr-o colectie viitoare), dar un concept religios pentru altii. Doar ca nu isi gasea locul in colectia cu mesaje motivationale pe care am lansat-o recent.

Intr-o dimineata citeam ceva despre cum functioneaza creierul uman. Si anume ca ne este mult mai usor sa ne aducem aminte de esecuri decat de reusite. Acele esecuri devin o parte din identitatea noastra. Incepem sa credem ca suntem ghinionisti, ca nu avem ceea ce altii au natural pentru a reusi in viata. Nu avem suficiente oportunitati in viata noastra.

Dar cum ar fi sa ne aducem aminte ca toti am avut momentele noastre de glorie la o scara mai mica sau mai mare?! Suntem nascuti pe acest Pamant pentru a straluci, pentru a invinge, pentru a lasa o amprenta pozitiva in urma noastra? Si noi ce facem?! Traim in trecut. Anticipam viitorul pe baza a ceea ce am trait deja. Ne este aproape imposibil sa credem ca putem avea un succes nebun in viata. Uitam sa radem. Uitam cum e sa mergi cu capul sus pe strada. Pentru unii dintre noi dispar visele si visurile.

Asa ca lucrurile s-au legat miraculos... Cum ar fi sa transform acel titlu de film in NATURAL BORN WINNER!?

And here we are...

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.